fbpx

Bot Uitgevers is een nieuw uitgeefhuis voor innovatieve denkers die hoopvol naar de toekomst kijken.

Bot Uitgevers staat voor:

1. Non-fictie over thema’s die ertoe doen

Artificial Intelligence, big data, nieuwe technologieën – wat staat ons in de nabije toekomst allemaal te wachten, en wat kunnen wij nu doen om als mensheid te winnen in tijden van vraagtekens en spannende veranderingen?

2. Uitgeverij & Management in één

En zijn enorm veel fantastische uitgeverijen. Er zijn ook heel veel schrijvers die bijzondere boeken maken die heel goed bij Bot Uitgevers zouden passen. Toch zullen wij die niet allemaal uitgeven (zie volgende pijler). Wij zetten in plaats daarvan in op de perfecte combinatie van uitgeverij & management. Ook auteurs die qua inhoud passen bij Bot maar aan andere uitgeverijen verbonden zijn, willen wij helpen met hun carrière en financiën. Omdat wij alle ins en outs van het uitgeefvak kennen, zijn wij de perfecte partner van auteurs om ook bij andere uitgeverijen het beste resultaat te behalen.

3. Maximaal vijf boeken per jaar

Boeken worden beter als je er meer aandacht aan geeft. Boeken krijgen ook een veel langer leven als je niet steeds weer je aandacht moet verleggen naar een volgend boek. Daarom geven wij maximaal vijf boeken per jaar uit. Die moeten dan ook wel echt goed zijn. En echt goed verkopen. Zowel auteur, lezer als uitgever plukken hier dus de vruchten van.

4. Slim en doelgericht uitgeven

Veel uitgeverijen zijn nog niet gewend aan de nieuwe wereld. Zelfs internet vinden ze vaak lastig. Bot niet. Voor ons eerste boek lieten we een Artificial Intelligence tool bouwen om het perfecte omslag te kunnen maken (lees hier). Van de inhoud moet je afblijven met je algoritmes, maar met de marketing omarmen wij alle nieuwe technieken die er zijn.


Manuscript insturen

Manuscripten zijn altijd welkom, wel kan het even duren voordat u reactie krijgt. U kunt uw manuscript uitsluitend per e-mail sturen naar: bot@botuitgevers.nl.

nl_NLNL
en_GBEN nl_NLNL