Bernie Sanders komt naar Nederland voor zijn nieuwe boek!

Op 7 oktober verschijnt bij Bot Uitgevers het nieuwe boek van de bekende Amerikaanse politicus Bernie Sanders: Het is oké om kwaad te zijn op het kapitalisme. Deels de memoires van een geliefd en gevierd politicus, deels een politiek manifest voor economische, sociale en raciale rechtvaardigheid.

In Het is oké om kwaad te zijn op het kapitalisme analyseert Bernie Sanders vlijmscherp de destructieve aard van het kapitalistische systeem. Hij laat zien hoe onbegrensd kapitalisme verantwoordelijk is voor ongekende inkomens- en vermogensongelijkheid, hoe het de democratie ondermijnt en hoe het onze planeet vernietigt.

Wat nou als we zouden erkennen dat economische rechten mensenrechten zijn? Wat als we zouden werken aan een samenleving die een fatsoenlijke levensstandaard voor iedereen biedt? Wat nou als werknemers de macht krijgen over de toekomstige inrichting van werk? Dit is geen utopische fantasie; dit is democratie zoals we die zouden moeten kennen.

Bernie Sanders is begin oktober in Nederland, waarna hij zijn tour vervolgt in België en Duitsland.

Ontmoet Bernie in Nederland & België

Voor het eerst in ruim twintig jaar zal senator Sanders in Nederland zijn. Tijdens zijn bezoek zal hij op verschillende podia spreken.

Agenda

Winkelwagen