40 jaar na ‘Annabel’ trad Hans de Booij op bij Khalid & Sophie

Hans de Booij is terug. Vorige week was hij te gast in het programma First Dates, en 21 februari zat hij aan tafel bij Khalid & Sophie. Veertig jaar na ‘Annabel’ sprak hij over zijn turbulente leven en carrière, en natuurlijk nam hij ook even plaats achter de piano om zijn grootste hit te spelen voor het eerst in lange tijd.

De Booij was, net als vorige week, de hele avond trending op Twitter. Veronica Superguide schreef: “Als je de jaren 80 hebt meegemaakt, dan ken je de hit Annabel van Hans de Booij sowieso! De zanger dook vanavond op bij Khalid & Sophie, en kijkers waren erg blij met de halfvergeten artiest.”

Natuurlijk ging het aan tafel ook kort over de jonge jaren van Hans. Een tijd met grote successen en diepe dalen. Drugsverslaving en gebroken relaties. En wat deed Hans nou precies in Thailand?

Op 14 april lees je het allemaal in de biografie over Hans de Booij: Het wordt niets zonder jou.

In het openhartige nieuwe boek lees je meer over deze zijn jeugd, zijn carrière, flamboyante platenbazen, de liefde, hoop en meer. Met bijrollen voor Ramses Shaffy, Boudewijn de Groot, Henny Vrienten, John de Mol en vele andere grootheden uit de muziekindustrie van de laatste decennia.

Beeld & Fragment: KHALID & SOPHIE/BNNVARA

Winkelwagen