Een verslavende zoektocht naar genot – Roes verschijnt februari 2022 bij Bot Uitgevers

De dag van de ommekeer was donderdag 23 mei, nu 2,5 jaar geleden. De dag dat ik stopte met drinken. Terwijl ik dacht vette zelfreflectie te hebben, sloeg ie me nu toch even keihard op mijn bek. Omdat ik niet de wijn dronk, maar de wijn mij. En dus stopte ik. Abrupt.

Jeanneke Scholtens, toekomstonderzoeker met een fikse verslavingsgevoeligheid, besluit zichzelf als studieobject te gebruiken in haar onderzoek naar genot. Wat volgt is Roes: een eerlijke, grappige en confronterende zoektocht. Want waar komt die hang naar wijn vandaan? Waarom is die roes zo aantrekkelijk? Hoe werkt genot en waarom zijn we er allemaal naar op zoek? En waar moet ze nú haar shotje genot vandaan halen?


Roes verschijnt op 28 februari 2022 bij Bot Uitgevers. Blijf op de hoogte van het boek en schrijf je nu alvast in voor de nieuwsbrief van Bot. Je krijgt dan bericht zodra het boek verkrijgbaar is.

.

Meer van Jeanneke Scholtens lezen? In haar vorige boek Holy Fuck onderzocht ze de toekomst van seks en relaties. Het boek verscheen in 2018 en is nog steeds actueel. Je koopt het hier, of luister naar het boek op Storytel.

Winkelwagen