Het wordt niets zonder jou gaat het theater in

Het wordt niets zonder jou, het biografisch portret over zanger Hans de Booij, is nu enkele weken verschenen. De reacties zijn overweldigend. Van media, en vooral ook van lezers. En daarom zetten Hans en biograaf Sander van Leeuwen nu de volgende stap: een theatertour.

Try-out bij Theater De Schelleboom

De komende maanden organiseren we verschillende try-outs in onze favoriete theaters. Vanaf het najaar start de tour echt. Met verhalen uit het boek en veel muziek. Van klassiekers tot gloednieuw werk. Zelfs Sander kruipt in de theatershow achter de piano om Hans te begeleiden bij zijn favoriete nummer.

Op de hoogte blijven van de tour, binnenkort zijn alle tourdata hier te vinden: www.hetwordtnietszonderjou.nl

Ben je verantwoordelijk voor de programmering van een theater en wil je Hans en Sander boeken? Mail dan naar bot@botuitgevers.nl


Over het boek:

In de zomer van 1983 werd zanger Hans de Booij in één klap beroemd met de hitsingles ‘Annabel’ en ‘Een vrouw zoals jij’. Het was het begin van een turbulente muziekcarrière en een nog turbulenter leven.

Het wordt niets zonder jou is een biografisch portret van een zanger die begon op zijn hoogtepunt, en nooit meer hetzelfde succes heeft kunnen bereiken.

Drie keer werd hij vader, maar de emotionele littekens uit zijn jeugd weerhouden hem er steeds van om zelf een aanwezige vader of partner te zijn. Hij woonde in Amsterdam, Antwerpen, Thailand en Portugal, op zoek naar erkenning en een plek om thuis te zijn.

De muziek is altijd bij hem en houdt hem in leven. Bizarre optredens, flamboyante platenbazen, incidenteel succes en creatieve mislukkingen. Het wordt niets zonder jou is een biografie van een man, op zoek naar applaus: van het publiek, van een vrouw of van zijn ouders.

Winkelwagen