Schrijvers

Aaron Mirck

Aaron Mirck is publicist, schrijver en spreker over technologie.

Andrew Yang

Andrew Yang is een Amerikaans ondernemer en politicus.

Barry Fitzgerald

Barry Fitzgerald is verbonden aan de Technische Universiteit Eindhoven en schreef verschillende populaire boeken over superhelden.

Bernie Sanders

Bernie Sanders is het langstzittende onafhankelijke lid van het Congres in de Amerikaanse geschiedenis en één van de bekendste politici ter wereld.

Daniël van Duijn

Daniël van Duijn is verhalenverteller en oprichter van LEF, een politieke partij die jonge en toekomstige generaties een stem geeft.

Etienne Augé

Etienne Augé is een Franse hoogleraar aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Eva Schram

Eva Schram is journalist en werkt als VS-correspondent voor onder andere het Financieele Dagblad, MT/Sprout en het Vlaamse Knack.be. Haar focus ligt op tech en…

Ewald Engelen

Schrijver en geograaf Ewald Engelen is een van de scherpzinnigste en populairste denkers in Nederland in het maatschappelijk debat over economische en sociale ongelijkheid.

Femke Nijboer

Femke Nijboer is universitair docent en onderzoeker aan de Universiteit Twente.

Jeanneke Scholtens

Jeanneke Scholtens is toekomstonderzoeker en oprichter van Buro Zorro. Ze onderzoekt thema’s waar mens en technologie, wetenschap en filosofie elkaar raken.

Kenneth Manusama

Kenneth Manusama (1972) is volkenrecht jurist en Amerikadeskundige. Hij doceerde aan verschillende universiteiten in Nederland en New York University.

Levien Nordeman

Levien Nordeman is docent en onderzoeker aan de bachelor Communicatie en Multimedia Design en de master Data-driven Design van de Hogeschool Utrecht.
Mahir Alkaya

Mahir Alkaya

Mahir Alkaya zit sinds 2018 in de Tweede Kamer namens de SP. Daar is hij verantwoordelijk voor de portefeuilles Economische zaken en Financiën.
Menno van Doorn

Menno van Doorn

Menno van Doorn is directeur van SogetiLabs’ onderzoeksinstituut. Door het tijdschrift Computable werd hij uitgeroepen tot ‘ICT-onderzoeker van het jaar’.

Paul Schenderling

Paul Schenderling is econoom en schrijver; senior adviseur bij Berenschot op het gebied van sociale en ecologische vraagstukken.

Peter Joosten

Peter Joosten is biohacker en toekomstdenker. Hij geeft lezingen en workshops over mensverbetering en de impact daarvan op de mens en maatschappij.

Ron Stoop

Ron Stoop is een politicoloog die schrijft op het snijvlak van economie, politiek en geschiedenis.

Rudy van Belkom

Rudy van Belkom (1984) is directeur van Stichting Toekomstbeeld der Techniek en doet onderzoek naar de impact van technologie op de toekomst van de democratie.

Sander Duivestein

Sander Duivestein is spreker, trendwatcher, internetondernemer, adviseur en columnist over de impact van digitale technologie op mensen, bedrijven en onze maatschappij.

Sander van Leeuwen

Sander van Leeuwen (1986) studeerde Psychologie in Leiden. Hij is de biograaf van zanger Hans de Booij.

Sanne Kanis

Sanne Kanis is auteur en oprichter van Abel Entertainment: een studio die audiocontent produceert. Eerder werkte ze op strategische posities voor Google, Spotify en Booking.com.
Thijs Pepping

Thijs Pepping

Thijs Pepping studeerde aan de Universiteit voor Humanistiek en is gefascineerd door de relatie tussen mens en technologie.

Tofik Dibi

Tofik Dibi is bestuursadviseur van Emre Ünver, de stadsdeelvoorzitter van Amsterdam Nieuw-West. Daarnaast schrijft hij voor tv, film en theater, waaronder het succesvolle Melk & Dadels.

Wibe Wagemans

Wibe Wagemans is een pionier en serial entrepreneur in Silicon Valley.

Winkelwagen