Schrijvers

Barry Fitzgerald

Barry Fitzgerald is verbonden aan de Technische Universiteit Eindhoven en schreef verschillende populaire boeken over superhelden.
Meer informatie

Bernie Sanders

Bernie Sanders is het langstzittende onafhankelijke lid van het Congres in de Amerikaanse geschiedenis en één van de bekendste politici ter wereld.
Meer informatie

Daniël van Duijn

Daniël van Duijn is verhalenverteller en oprichter van LEF, een politieke partij die jonge en toekomstige generaties een stem geeft.
Meer informatie

Eva Schram

Eva Schram is journalist en werkt als VS-correspondent voor onder andere het Financieele Dagblad, MT/Sprout en het Vlaamse Knack.be. Haar focus ligt op tech en…
Meer informatie

Ewald Engelen

Schrijver en geograaf Ewald Engelen is een van de scherpzinnigste en populairste denkers in Nederland in het maatschappelijk debat over economische en sociale ongelijkheid.
Meer informatie

Hans Schnitzler

Hans Schnitzler is een Nederlandse filosoof, schrijver en columnist. In zijn werk staat de invloed van de digitalisering op de alledaagse leefwereld centraal.
Meer informatie

Jeanneke Scholtens

Jeanneke Scholtens is toekomstonderzoeker en oprichter van Buro Zorro. Ze onderzoekt thema’s waar mens en technologie, wetenschap en filosofie elkaar raken.
Meer informatie

Kenneth Manusama

Kenneth Manusama (1972) is volkenrecht jurist en Amerikadeskundige. Hij doceerde aan verschillende universiteiten in Nederland en New York University.
Meer informatie

Levien Nordeman

Levien Nordeman is docent en onderzoeker aan de bachelor Communicatie en Multimedia Design en de master Data-driven Design van de Hogeschool Utrecht.
Meer informatie

Mahir Alkaya

Mahir Alkaya zit sinds 2018 in de Tweede Kamer namens de SP. Daar is hij verantwoordelijk voor de portefeuilles Economische zaken en Financiën.
Meer informatie

Menno van Doorn

Menno van Doorn is directeur van SogetiLabs’ onderzoeksinstituut. Door het tijdschrift Computable werd hij uitgeroepen tot ‘ICT-onderzoeker van het jaar’.
Meer informatie

Nicole van der Meulen

Nicole van der Meulen is cybersecurity-expert en gepromoveerd op identiteitsfraude. Ze werkte o.a. voor Europol en de Nederlandse Vereniging van Banken.
Meer informatie

Paul Schenderling

Paul Schenderling is econoom en schrijver; senior adviseur bij Berenschot op het gebied van sociale en ecologische vraagstukken.
Meer informatie

Peter Joosten

Peter Joosten is biohacker en toekomstdenker. Hij geeft lezingen en workshops over mensverbetering en de impact daarvan op de mens en maatschappij.
Meer informatie

Reinier van Lanschot

Van Lanschot is lijsttrekker van Volt Nederland voor de Europese Parlementsverkiezingen van 2024. In 2018 was hij een van de oprichters van de Nederlandse afdeling…
Meer informatie

Ron Stoop

Ron Stoop is een politicoloog die schrijft op het snijvlak van economie, politiek en geschiedenis.
Meer informatie

Rudy van Belkom

Rudy van Belkom (1984) is directeur van Stichting Toekomstbeeld der Techniek en doet onderzoek naar de impact van technologie op de toekomst van de democratie.
Meer informatie

Sander Duivestein

Sander Duivestein is spreker, trendwatcher, internetondernemer, adviseur en columnist over de impact van digitale technologie op mensen, bedrijven en onze maatschappij.
Meer informatie

Sanne Kanis

Sanne Kanis is auteur en oprichter van Abel Entertainment: een studio die audiocontent produceert. Eerder werkte ze op strategische posities voor Google, Spotify en Booking.com.
Meer informatie

Talitha Muusse

Talitha Muusse is presentator en spreker over generaties. Ze is oprichter van de Duurzame Jonge 100 en veelgevraagd jongerenexpert in de media.
Meer informatie

Thijs Pepping

Thijs Pepping studeerde aan de Universiteit voor Humanistiek en is gefascineerd door de relatie tussen mens en technologie.
Meer informatie

Tofik Dibi

Tofik Dibi is bestuursadviseur van Emre Ünver, de stadsdeelvoorzitter van Amsterdam Nieuw-West. Daarnaast schrijft hij voor tv, film en theater, waaronder het succesvolle Melk & Dadels.
Meer informatie

Tom Grosfeld

Tom Grosfeld (1994) schrijft voornamelijk over de invloed van technologie en het kapitalisme op hoe we leven.
Meer informatie

Winkelwagen