Schrijvers

Actueel | Iedereen


Sander van Leeuwen

Sander van Leeuwen (1986) studeerde Psychologie in Leiden. Toen hij twaalf werd kreeg hij een gebrande cd van zijn broers: ‘Diverse lekkere platen van Hans’. Het is de enige gebrande cd die hij heeft bewaard uit zijn jeugd. Zijn debuutroman Liever geen applaus voor ik leef verscheen in 2015.

Boeken bij Bot

Paul Schenderling

Paul Schenderling is econoom en schrijver; senior adviseur bij Berenschot op het gebied van sociale en ecologische vraagstukken. Hij is oud-fellow van het Wetenschappelijk Instituut van het CDA. Paul is oprichter van het schrijverscollecties Postgroei en adviseert, schrijft en spreekt over sociale en ecologische vraagstukken vanuit een economische invalshoek.

Boeken bij Bot

Levien Nordeman

Levien Nordeman (1982) onderzoekt hoe we anders kunnen denken over technologie, data en algoritmes. Levien is docent en onderzoeker aan de bachelor Communicatie en Multimedia Design en de master Data-driven Design van de Hogeschool Utrecht en mede-oprichter van SETUP Medialab. Levien studeerde Digital Media Design (HKU, 2005) en deed daarna de master New Media & Digital Culture (Universiteit Utrecht, 2008).

Boeken bij Bot

Jeanneke Scholtens

Jeanneke Scholtens is toekomstonderzoeker en oprichter van Buro Zorro. Ze onderzoekt thema’s waar mens en technologie, wetenschap en filosofie elkaar raken. Scholtens deed onderzoek naar de toekomst van de kerk, de toekomst van leven en de dood. Eerder schreef ze het veelbesproken boek Holy Fuck, samen met Mabel Nummerdor, over de toekomst van seks, relaties en contact.

Boeken bij Bot

Roes (2022)

Mahir Alkaya

Mahir Alkaya

Mahir Alkaya is geboren in Amsterdam op 6 juli 1988 en woont in Amsterdam. Sinds 2018 zit hij in de Tweede Kamer namens de SP, daar is hij verantwoordelijk voor de portefeuilles Economische zaken en Financiën.

Boeken bij Bot

Winkelwagen