Het is oké om kwaad te zijn op het kapitalisme

Deels de memoires van een geliefd en gevierd politicus, deels een politiek manifest voor economische, sociale en raciale rechtvaardigheid.

In Het is oké om kwaad te zijn op het kapitalisme analyseert Bernie Sanders vlijmscherp de destructieve aard van het kapitalistische systeem. Hij laat zien hoe onbegrensd kapitalisme verantwoordelijk is voor ongekende inkomens- en vermogensongelijkheid, hoe het de democratie ondermijnt en hoe het onze planeet vernietigt.Onze auteurs

Paul Schenderling

Paul Schenderling is econoom en schrijver; senior adviseur bij Berenschot op het gebied van sociale en ecologische vraagstukken.

Sander van Leeuwen

Sander van Leeuwen (1986) studeerde Psychologie in Leiden. Hij is de biograaf van zanger Hans de Booij.

Femke Nijboer

Femke Nijboer is universitair docent en onderzoeker aan de Universiteit Twente.

Jeanneke Scholtens

Jeanneke Scholtens is toekomstonderzoeker en oprichter van Buro Zorro. Ze onderzoekt thema’s waar mens en technologie, wetenschap en filosofie elkaar raken.

Bernie Sanders

Bernie Sanders is het langstzittende onafhankelijke lid van het Congres in de Amerikaanse geschiedenis en één van de bekendste politici ter wereld.

Ewald Engelen

Schrijver en geograaf Ewald Engelen is een van de scherpzinnigste en populairste denkers in Nederland in het maatschappelijk debat over economische en sociale ongelijkheid.
Winkelwagen