Het wordt niets zonder jou

Hans de Booij – een biografisch portret

In de zomer van 1983 werd zanger Hans de Booij in één klap beroemd met de hitsingles ‘Annabel’ en ‘Een vrouw zoals jij’. Het was het begin van een turbulente muziekcarrière en een nog turbulenter leven.

Het wordt niets zonder jou is een biografisch portret van een zanger die begon op zijn hoogtepunt, en nooit meer hetzelfde succes heeft kunnen bereiken.

De muziek is altijd bij hem en houdt hem in leven. Bizarre optredens, flamboyante platenbazen, incidenteel succes en creatieve mislukkingen. 

Het wordt niets zonder jou is een biografie van een man, op zoek naar applaus: van het publiek, van een vrouw of van zijn ouders.


Onze boeken:


Het laatste nieuws van Bot:

Nieuwe boek van politicus Bernie Sanders verschijnt in het najaar bij Bot Uitgevers

Hij is één van de bekendste politici ter wereld, en in zijn volgende boek gooit Bernie Sanders alle remmen los. In een vlammend betoog laat hij zien wat er mis is met het kapitalisme en hoe een samenleving eruit zou zien als Bernie het voor het zeggen had.

Wij zijn er trots op dat hij voor Bot Uitgevers heeft gekozen voor de Nederlandse vertaling van het boek. Het boek zal komend najaar verschijnen.

40 jaar na ‘Annabel’ trad Hans de Booij op bij Khalid & Sophie

Hans de Booij is terug. Vorige week was hij te gast in het programma First Dates, en 21 februari zat hij aan tafel bij Khalid & Sophie.